Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran İlk Eğitimcilerini Mezun Etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran İlk Eğitimcilerini Mezun Etti

Gündem

Şanlıurfa Harran Üniversitesi’ne Bağlı Eğitim Fakültesi İlk Öğrencilerini Mezun Etti

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, Resim-İş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği programlarından mezun olan ilk öğrenciler için bir mezuniyet kutlaması düzenlendi.
Urfa City AVM’ de düzenlenen törene Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu’nun yanı sıra Şanlıurfa Belediye Başkan Vekili Mustafa Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Fakülte Dekanları, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Hüseyin Tunçbilek, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu birer konuşma yaptılar.
Konuşmaların ardından program, Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin hazırladığı konser ve halk oyunları gösterileri ile devam etti.
Bölüm birincilerinin de kısa birer konuşma yaptığı törende, bu yıl fakülteye kayıt yaptıran öğrencilere anı olarak hediyeler verildi.
Duygusal anların yaşandığı mezuniyet gecesinde bölüm birincilerine birer altın ve çeşitli hediyeler verilirken bölüm birincileri yaş kütüğüne isimliklerini çaktılar.
Tören, mezunların topluca hatıra fotoğrafı çektirip müzik eşliğinde keplerini fırlatmalarıyla sona erdi.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.