Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Harran'da olaylı gün, Belediye Başkanı kavganın ortasında kaldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Harran'da olaylı gün, Belediye Başkanı kavganın ortasında kaldı

Gündem

Şanlıurfa'nın Harran ilçesi kırsalında dün gece Kurt ve Çiçek aileleri arasında yaşanan kavga olayının ardından bugün ilçe merkezinde yeniden yaşandı. İlçe belediye başkanı Mahmut Özyavuz Yaşanan kavganın ortasında kendisi buldu.

BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN YAŞANANLARA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, ilçede bugün yaşanan tatsız olaylara ilişkin açıklamalarda bulundu. Temasları sırasında iki aile arasındaki tatsız olaya şahit olup tarafları sükunete davet ettiklerini belirten Başkan Özyavuz, sağlık durumunun iyi ve görevinin de başında olduğunu, olayın da kendisi ile bir ilgisinin bulunmadığını duyurdu.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz yaptığı açıklamada; “Dün akşam Harran ilçemiz kırsal mahallesinde Kurt ve Çiçek aileleri arasında yaşanan bir olayın bugün Harran ilçe merkezimizde aynı şekilde cereyan etmesi bizleri derinden üzmüştür. Harran ilçemizde böyle bir huzursuzluğun yaşanması doğru değildir. Bizler de o sıra Harran ilçemizde yapmış olduğumuz hizmetlerin takibi amacıyla incelemelerde bulunurken olayların arasında kalmış bulunduk. Bize karşın yapılan herhangi bir şey yoktur. Biz her iki aileyi de ekip arkadaşlarımızla beraber sağduyuya çağırmak için olayın yaşandığı yerde olduk. Çok şükür kimsenin burnu kanamadan olayı bertaraf ettik. Herkes iyi, bir şey yok ve ben de görevimin başındayım. Hepinize selamlarımı, sevgilerim iletiyorum” dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.