Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Siverek ilçesindeki Fatma Karaciga cinayetinde flaş gelişme!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Siverek ilçesindeki Fatma Karaciga cinayetinde flaş gelişme!

Gündem

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 8 aylık hamile Fatma Karaciga adlı kadın cinayeti ile ilgili bugün flaş bir gelişme yaşandı. Şüphelilerden Hüseyin Karaciga’nın oğlu Metin K. ve boşandığı eşi Hatun A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 8 aylık hamile kadın cinayeti ile ilgili 2 kişi tutuklandı.


Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 8 aylık hamile Fatma Karaciga cinayeti ile ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklanırken 1 şüphelide adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edinilen bilgilere göre Hüseyin Karaciga’nın 8 aylık eşi Fatma Karaciga cinayeti ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Hüseyin Karaciga’nın boşandığı eşi Hatun A ile oğlu Metin K. ve eski eşinin bir akrabası jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Hüseyin Karaciga’nın oğlu Metin K. ve boşandığı eşi Hatun A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, bir şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hatırlanacağı üzerine 8 Mart 2016 tarihinde kaybolan 8 aylık hamile Fatma Karaciga, yapılan tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Kadının cesedi 23 Mart 2016 tarihinde Siverek’e 17 kilometre uzaklıkta bulunan Çeltik Mahallesi kırsalında bulunmuştu. Cinayeti araştıran jandarma ekipleri olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına almıştı. (İLKHA)

 

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.