Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Halkın güvenliğinden ödün verilmemelidir"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Halkın güvenliğinden ödün verilmemelidir"

Gündem

​Kurulacak yeni hükümetten beklentilerini dile getiren Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, halkın güvenliğini tehdit eden bütün unsurlarla mücadelenin devam edilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu, yeni kurulacak hükümetten beklenti ve taleplerini yazılı bir açıklama paylaştı.

Platform adına açıklamayı yapan Dr. Davut Okçu, halkın güvenliğini tehdit eden her türlü unsurlara karşı mücadelenin devam edilmesi gerektiğini belirtti.

Okçu, “İktidar ve muhalefeti oluşturan bütün siyasi partiler milletimizin verdiği mesajı iyi okuyarak başta yasama olmak üzere, yürütme ve denetleme görevlerini yerine getirmelidir.” dedi.

Askıya alınan çözüm sürecinde yeniden başlatılması ve bu sürece tüm kesimlerin dahil edilmesi gerektiğini belirten Okçu, daha kapsamlı bir anayasanın yapılmasının elzem olduğunu kaydetti. Okçu, diğer beklenti ve taleplerin şöyle sıraladı:

“Seçim yasalarında temsilde adalet ve istikrar esas alınarak yeni düzenlemeler yapılmalıdır.

Ülkemizin ve vatandaşlarımızın güvenliğini tehdit eden her türlü terör eylemi ile hukuk çerçevesinde mücadele devam ettirilmeli; vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinden ödün verilmemelidir. Bu arada PKK silah bırakmalı ve her türlü problemin çözümü için siyasetçilere alan açmalıdır.

Başta Suriyeli komşularımız olmak üzere bütün mazlum milletlere gösterilen yakın ilgi ve destek devam ettirilmelidir.”
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.