Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haliliye Belediyesinden Evde Bakım hizmeti!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haliliye Belediyesinden Evde Bakım hizmeti!

Gündem

Haliliye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün sağladığı “Evde Bakım Hizmeti”nden yararlanan kadınlar, belediyenin bakım hizmeti biriminde yer alan kadın personeller ve refakatçileri ile birlikte Karaali Kaplıcaları’na sağlık turuna götürüldü.


Günü birlik gerçekleştirilen kaplıca turu sabahın erken saatlerinden başlayarak akşam saatlerine kadar devam etti. 25 kadının katıldığı sağlık turunda kaplıca seansının yanı sıra misafirlere öğlen yemeği ikramında da bulunuldu. Evde Bakım Hizmeti personelinin de eşlik ettiği tur boyunca misafirler, bahar havasının da keyfini çıkardı.

Haliliye Belediyesi’nin ‘yanınızdayız’ sloganı ile başlattığı, maddi durumları gözetilmeksizin tüm ihtiyaç sahiplerine talep etmeleri halinde aralıksız devam ettirdiği ‘evde bakım hizmeti’; faydalanıcıların evlerinde kişisel bakımlarının yapılması, yaşadıkları yerlerin ihtiyaç ve temizliklerinin sağlanması gibi hizmetleri içeriyor.

Bölgenin önemli termal kaynakları arasında yer alan Karaali Kaplıcaları, birçok sağlık sorununun çözümü için de doğal bir kaynak olarak biliniyor.

KAPLICA TURUNUN ARDINDAN BAŞKAN DEMİRKOL’A TEŞEKKÜRLER YAĞDI
Gün boyu devam eden kaplıca turundan yararlanan kişiler günün sonunda yaşadıkları farklı gün ve aldıkları hizmetlerden dolayı Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’a dualarla birlikte teşekkür ettiler.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.