Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/7a7125d884d40115432ddeae46166144.JPG): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
HALİLİYE’DE LARVA MÜCADELEDE YENİ DÖNEM!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

HALİLİYE’DE LARVA MÜCADELEDE YENİ DÖNEM!

Gündem

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vektörler olarak adlandırılan sivrisinek ve haşerelerle mücadele çalışmalarının en önemli dönemi olan larvalar için yeni dönemde ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını devam ettiriyor.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü İlaçlama Birimi, vektörlerle mücadele kapsamında yaklaşan larva dönemi öncesi hazırlıklarını tamamladı. 32 merkez ve 137 kırsal mahallede ilaçlama yapacak olan birim, çalışmalarına planlı şekilde devam ediyor.

SİVRİSİNEKSİZ BİR YAZ İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Ekipler; kış döneminde larva mücadelesini yaparak, vektörlerin üreme alanlarını kontrol altına alıyor. 2016 yılı bahar ve yaz döneminde vektörlerin yol açacağı hastalıkların önüne geçilmesi ve vatandaşların rahat yaşam koşulları içerisinde zaman geçirebilmeleri için ilaçlama planlamasını yaptı.

İlaçlama Birimi ekipleri; ilçe genelindeki rögarlar, çöp konteynerleri, dere kenarları, apartman bahçeleri, apartman bodrumları ve süs havuzlarında ilaçlama yapıyor. Çalışmalar, ilaçlama yapılacak ortamın uygunluğuna göre ya sıcak sisleme ya da sırt atomizeri ile gerçekleştiriliyor.

Sinek ve haşere popülasyonunun önüne geçilmesi adına devam ettirilen ilaçlama çalışmaları, larva dönemi ve sonrasında Haliliye İlçesi’nin rahat bir yıl geçirmesi için devam edecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.