Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Halfeti İş-Kur'da zimmet operasyonu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Halfeti İş-Kur'da zimmet operasyonu

Gündem

Halfeti’de Toplum Yararına Çalışma Programı’nda Yolsuzluk İddiası İle Gelen Tutuklama Kararı

Şanlıurfa Halfeti ilçesinde İŞKUR bünyesinde faaliyet gösteren kısa adı ile (TYÇP) olarak bilinen Toplum Yararına Çalışma Programı iş ve işlemlerinde usulsüzlük yapıldığı hakkındaki iddialara istinaden Halfeti Kaymakamlığı ile Halfeti Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen çalışma doğrultusunda proje Koordinatörü (32)S.A. şahıs göz altına alındı. Yapılan çalışmalarda elde edilen bilgiler ışığında proje sorumlusu çıkarıldığı mahkemece zimmetine para geçirdiği iddiası ile tutuklanarak Ceza evine konuldu.

 

Gözaltına alınan S.A.!nın yanı sıra Ö. D., kardeşi C. D., A. K., H. E., Ö. K. ve M. T. ise yurt dışı yasağı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar.


Halfeti Kaymakamlığı ve Halfeti Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, uzun süredir vatandaşlar tarafından dile getirilen bir takım usulsüz işlemler yapıldığına dair dedikoduların ardından sessiz bekleyiş devam etmektedir.

Haber:Hatice Rüya Arslantaş/ www.balıklıgöl.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.