Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Halfeti Belediyesi 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşedi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Halfeti Belediyesi 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşedi

Gündem

Halfeti Belediyesi ekiplerince merkez ve mahallelerde yürütülen çalışmalar kapsamında 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi. Eşbaşkanlar Mustafa Bayram ve Ayşe Durmuş, kısıtlı imkanlara rağmen sürdürdükleri çalışmaların devam edeceğini söyledi.

 

Halfeti Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, halka daha iyi bir yaşam alanı açmak adına başlattığı çalışmalar kapsamında merkez ve ilçeye bağlı mahallelerde kilitli parke taşı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda öncelikli ihtiyaç duyulan noktalarda yürütülen çalışmalarda çalışmaların büyük bir kısmı tamamlandı. Böylelikle Yukarı Göklü Mahallesi'nda 6 bin 750 metrekare, Arğıl Mahallesi'nde 9 bin 700 metrekare, Seldek Mahallesi'nde 6 bin 796 metrekare, FıstıkÖzü Mahallesi'nde 1200 metrekare, Cibîn (Saylakkaya) Mahallesi'nde 1500 metrekare, Halfeti merkez 4 Nisan Alanı 1765 metrekare ve Yeşilözen Mahalllesi'nde ise 1274 metrekare kilitli parke taşı döşendi. Ayrıca çalışmalar kapsamında 1020 metretül de oluk taşı kullanıldı.

Genel yürütülen çalışmalar kapsamında Halfeti merkez ve mahallelerinde 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşenmiş oldu. Kısıtlı imkanlara rağmen yürütülen çalışmaların süreceğini belirten Belediye Eşbaşkanları Mustafa Bayram ve Ayşe Durmuş, amaçlarının halkın yaşam alanlarını daha yaşanılır hale getirmek olduğunu belirterek, çalışmaların süreceğini ifade etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.