Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Halfeti Belediye Başkanı Albayrak mazbatasını aldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Halfeti Belediye Başkanı Albayrak mazbatasını aldı

Gündem

AK Parti’nin 31 Mart yerel seçimlerinde Halfeti’den Belediye Başkanı adayı gösterdiği ve zafer elde ettiği Şeref Albayrak, mazbatasını aldı.

31 Mart yerel seçimlerinde Halfeti’de büyük bir zafer elde ederek seçimi kazanan AK Partili Şeref Albayrak mazbatasını aldı.

Hükümet konağına giden Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Halfeti hakimi Erhan Aktaş’tan belediye başkanlığı mazbatasını aldı. Yüksek Seçim Kurulu Müdürü Kamil Karadaş, Halfeti Halk Eğitim Müdürü Eşref Arıkan, AK Parti Halfeti İlçe Başkanı Av. Canan Onur Seyyar’ın da hazır bulunduğu törende Şeref Albayrak mazbatasını alarak görevine resmen başladı.
Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, yaptığı açıklama da ‘’Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Tüm Halfeti’nin belediye başkanıyım. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da ayrıştırmadan, ötekileştirmeden ilçemize hizmet edeceğiz. Gidecek çok yolumuz, yapacak çok hizmetimiz var’’ dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.