Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Son dakika! Hakkari'den acı haber geldi- 8 asker şehit oldu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Son dakika! Hakkari'den acı haber geldi- 8 asker şehit oldu

Gündem

Son dakika! Hakkari'den acı haber geldi- 8 asker şehit oldu. Hakkâri Çukurca’da PKK’lilerle çıkan çatışmada 6, aynı bölgeye sevk edilen Kobra helikopterin düşmesi sonucu ise 2 pilot askerin hayatını kaybettiğini bildirildi.

Hakkari’nin Çukurca ilçesinde yaşanan çatışma ve bölgeye sevk edilen Kobra helikopterin düşmesi sonucu 8 askerin hayatını kaybettiğ bildirildi..

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamda, “13 Mayıs 2016 Cuma günü saat 04.50 sularında, Hakkâri Çukurca Çığlı Üs Bölgesinde teröristlerle çıkan silahlı çatışma esnasında altı kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, sekiz kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır.” denildi.

Açıklamanın devamında müdahale için bölgeye sevk edilen bir Kobra helikopterin ise Hakkâri Çukurca bölgesinde saat 05.50 sularında kaza kırıma uğradığı ve kaza sonucunda da helikopter pilotu olan 2 askerin hayatını kaybettiği ifade edildi..

Bölgeye F-16 uçağı, taarruz helikopter kolu, insansız hava aracı ve takviye birlikler sevk edildiği ve şu ana kadar 6 PKK’linin öldürüldü belirtildi.

Bölgede geniş çaplı operasyonlar sürüyor. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.