Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Hak-İş'ten Bangladeş'teki idamlar hakkında basın açıklaması
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Hak-İş'ten Bangladeş'teki idamlar hakkında basın açıklaması

Gündem

Batman Hak-İş Temsilciliği, Bangladeş'teki idamlar hakkında bir basın açıklaması yaparak, İslam âleminin topyekûn idamlara karşı çıkması gerektiği vurguladı.

Batman Hak-İş Temsilcisi Bünyamin Söğüt, Bangladeş’teki idamlar hakkında yazılı basın açıklaması yaparak, İslam âleminin bir an önce bu idamlara karşı topyekûn bir şekilde karşı çıkması gerektiğini söyledi.

Aralık 2013’te Abdülkadir Molla, Nisan 2015’te Muhammed Kamaruzzaman’ın, daha önce Bangladeş’in dikta rejimi tarafından idam edildiğini belirten Söğüt, Cemaat-i İslami Partisi Lideri Ghulam Azam’ın ise hukuksuz bir şekilde ömür boyu hapse mahkûm edilmesine dayanamayarak 92 yaşında zindanda hakka yürüdüğünü söyledi.

Söğüt, “Diktatör Hasina yönetimi daha öncesinde Abdulkadir Molla, Muhammed Kamaruzzaman ve onlar gibi âlimleri idam ederek şehit ettiler. Hasina yönetimi Müslümanların sesiz kalmalarından dolayı cesaret alıp bu güzel âlimleri şehit ediyor. Müslümanlar, İslam âlemi bir an önce bu idamlara karşı topyekûn bir şekilde karşı çıkması gerekir. Ben inanıyorum ki, Bangladeş’teki Müslümanlar gelecekte Hasina yönetimini devirip yerine İslami çerçevede bir hükümet kuracaklardır. Bu hükümet İslam âlemine örnek teşkil edecek inşallah. Allah tüm şehitlerimize rahmet etsin.” dedi.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.