Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
"Hac, İslam kardeşliğinin ne kadar anlamlı olduğunu gösterir"
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

"Hac, İslam kardeşliğinin ne kadar anlamlı olduğunu gösterir"

Gündem

Hac farizasını yaparak Mersin'e dönen İl Müftüsü Ali Melek, Kabe'de İslam kardeşliğinin ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha anladıklarını ifade etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı 2014 yılı Hac organizasyonunda kutsal topraklara giden Mersin İl Müftüsü Ali Melek, Mersin'e döndü. Melek, makamında ziyaretleri kabul etti. Burada konuşan Melek, Hac’da İslam kardeşliğinin ön plana çıktığı vurgusunu yaptı.

Kutsal mekânlarda duygusal ortamlar yaşandığını ifade eden Melek,“Hac görevini yapan hacılarımızın ibadete devamlılıkları çok verimli oldu. Hac’da İslam kardeşliğinin ne kadar anlamlı olduğunu kez daha canlı gözler ile görme bahtiyarlığına kavuştuk. Kutsal mekânlarda yapılan ibadetlerin Müslüman'a kazandırdığı olgunluklar gibi konularda karşılıklı sohbetler yaptık ve üzerinde durduk” diye belirtti. (Osman Öksüz-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.