Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Haber alınamayan Tarsuslu mühendisten acı haber geldi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Haber alınamayan Tarsuslu mühendisten acı haber geldi

Gündem

Antalya'dan Rusya'nın başkenti Moskova'ya gittikten sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Tarsuslu mühendisin silahla vurularak öldürüldüğü açıklandı.

Antalya'dan 22 Ağustos'ta havayolu ile Rusya'nın başkenti Moskova'ya giden ve 25 gündür kendisinden haber alınamayan Tarsuslu Ziraat Mühendisi Altan Güngör'ün Rusya silahla vurularak öldürülüp, ormanlık alana atılmış halde bulunduğu öğrenildi.

Cinayete ile ilgili Moskova’nın Orenburg Başsavcılığı soruşturma başlatırken, Moskova polisinin cinayetle ilgili olarak bazı şahısları gözaltına aldığı belirtildi.

Güngör’ün, Türkiye’de ziraat işlerinin yanı sıra Antalya’da tanıştığı Azeri bir kişi ile iş ortaklığı yaptığı ve ortağının Rusya'daki borçları ile ilişkilendirilip öldürüldüğü iddia edildi.

Altan Güngör’ün cesedinin Rus Savcısının işlemleri ve yapılacak otopsinin ardından Türkiye’den Rusya’ya gidecek olan bir yakınına teslim edileceği ve cenazenin havayolu Tarsus’a getirileceği öğrenildi.

Gözyaşı içerisinde oğluna sağ salim kavuşmayı beklerken, çocuklarının ölüm haberini alan Güngör ailesi gelen acı haberle yasa boğuldular.  (A. Hakim Kurt - İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.