Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Güvenç, Köy Muhtarlarıyla İftarda Biraraya Geldi-VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Güvenç, Köy Muhtarlarıyla İftarda Biraraya Geldi-VİDEO

Gündem

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Merkeze bağlı Sarpdere köyünde kanaat önderleri ve bölge köylerinin muhtarlarıyla iftar sofrasında bir araya geldi.



Yapılan iftar sonrası elektrik konusunu konuşmak üzere kanaat önderleriyle bir araya gelen Vali Güvenç, “Sadece iftar yapmakla kalmadık, aynı zamanda elektrik sorununu da konuşma imkânı bulduk. DEDAŞ müdürümüzle birlikte çözüm yollarını anlattık. Karşılıklı fikir alışverişi de oldu. İlgi gösteren bütün muhtarlarımıza ve kanaat önderlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Vali Celalettin Güvenç aynı zamanda, köye gelişi sırasında yapılan köy yolarını da incelediklerini, bununla birlikte yapacakları köy yolları ile ilgili de muhtarlarla değerlendirmede bulunduklarını ifade etti.

Sarpdere Köyündeki iftarda Vali Güvenç’e eşlik eden Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar ise, fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelmeye ve yapılan hizmetleri değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi. Sarpdere köyünde de genel meseleleri değerlendirme fırsatı bulduklarını kaydeden Kaçar, köylerin öncelikli sorunları olan elektrik, yol, su ve sağlık gibi konuları geçen yıllara göre çok daha iyi gördüklerini ifade etti. Bundan sonraki süreçte sorunları minimize etmeye gayret göstereceklerini sözlerine ekleyen Kaçar, “Başta Sayın Valimiz olmak üzere, diğer milletvekili arkadaşlarım ve ilgili kurum amirleri ve çalışanlarının da özverili gayretleriyle; vatandaşlarımızın daha huzurlu bir şekilde hizmet almalarını sağlamış olacağız” dedi.

Sarpdere Köyünde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Celalettin Güvenç’e, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar’ın yanı sıra; Dedaş İl Müdürü Esin Eroğlu ve İl Müftüsü İhsan Açık eşlik etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.