Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Güvenç, İnsanlık Adına Güzel Bir Gün Yaşandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Güvenç, İnsanlık Adına Güzel Bir Gün Yaşandı

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Suriyeli misafirler için ‘Üşüyorum, Yardım Edin’ kampanyasıyla Şanlıurfa’ya getirilen yardımların dağıtımının ardından İstanbul Heyetiyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği gecede bir araya gelerek, yapılan yardımlarla insanlık adına güzel bir gün yaşandığını vurguladı.



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Lojistik destek sağladığı ‘Üşüyorum, Yardım Edin’ kampanyasında AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Parti Grup Başkanvekili Belma Satır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Selamet İstanbul İlçe Belediye Başkanları ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Vali İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Kasım Gülpınar, Mehmet Akyürek ve Halil Özcan Şanlıurfa’da yaşayan Suriyeli Misafirlere yardım eli uzattıkları için teşekkür ettiler.

Güvenç, Şanlıurfa ve Bütün Mazlumlar Adına Teşekkür Ediyorum

Düzenlenen gecede yaptığı konuşmada insanlık adına güzel bir gün yaşandığını vurgulayan Başkan Güvenç, “AK Parti İstanbul Başkanlığına ve teşkilatına; Şanlıurfa ve bütün mazlumlar adına teşekkür ediyorum. Çok faydalığı bir gezi olduğunu düşünüyorum. Burada yaşanan dramı ve yaptığımız çalışmaları bizzat gördünüz. İnşallah bu sorunların hep birlikte üstesinden geleceğiz. Yaptığınız desteklerin ve yardımların yerine ulaşması için gerek Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyelerimiz ve Şanlıurfa AK Parti İl Teşkilatları büyük bir fedakârlıkla çalışmaya devam edeceklerdir. Gözünüzün arkada kalmamasını istiyorum. İnşallah bu gezi bir ilk olur son olmaz, farklı zamanlarda ve güzel günlerde Şanlıurfa’da tekrar buluşmayı ümit ediyorum. Tarihi ve Kültürel Zenginliklerimizi sizlere tanıtmak için” şeklinde konuştu.

Gecenin ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve beraberindeki heyet, Şanlıurfa’dan ayrılarak İstanbul’a hareket etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.