Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
GÜVENÇ, AİLENİN DAVETİNİ KIRMADI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

GÜVENÇ, AİLENİN DAVETİNİ KIRMADI

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Bağlarbaşı mahallesinde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya gelerek bir ailenin evine konuk oldu.


AK Ocaklar Haliliye Gençlik kolları tarafından Bağlarbaşı Mahallesinde düzenlenen iftar programına katılan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, kurulan yer sofrasında yine vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.

İftar programının ardından Ömer Taş isimli bir vatandaşın davetini kırmayıp evlerine konuk olan Başkan Güvenç, taş ailesiyle birlikte çay içerek çocuklarına oyuncaklar hediye etti.

Taş ailesiyle birlikte sohbet ederek davetleri için teşekkür eden Başkan Güvenç, daha sonra Haliplibahçe esnafını ziyaret etti.

İftar Programında konuşma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, " Bu organizasyonu yapan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah herkesin ramazan bayramını mübarek kılar inşallah. inşallah herkes barış, huzur ve kardeşlik içerisinde yaşar. Bizim tek amacımız sizlere hizmet etmektir. 24 saat telefonumuz açık, gönlümüz ve kalbimiz açık. her zaman emrinizdeyiz." şeklinde konuştu.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.