Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Günyüzü Derneğinden Hayırseverlere Çağrı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Günyüzü Derneğinden Hayırseverlere Çağrı

Gündem

Günyüzü derneği "Buzdolapsız, Fırınsız, Çamaşır Makinasız Fakir Kalmasın" kampanyası başlattı



konu ile ilgili bazın açıklaması yapan Günyüzü derneği başkanı Veysel Toprak; “ Malumunuz Şanlıurfa sıcak bir memlektimizdir ve gıdalar dışarıda çok çabuk bozulmaktadır.Yaz mevsimi ve ramazan ayı gelmeden Şanlıurfa da buzdolabısız fakir ve muhtaç aile kalmasın diye bir dizi çalışma başlattık” dedi.
Evlerimizde ve depolarımızda atıl duran ama çalışır durumda olan kullanmadığımız buzdolabı, çamaşır makinası , fırın , vantilatör gibi beyaz eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere derneğimize bağışlayabilirsiniz.
Beyaz eşyalarımızı değiştiriyoruz. Kullanılabilir durumda olan eşyaları yetim, kimsesiz ve mağdur ailelere ulaştırmak için derneğimizin telefonunu arayarak bize ulaşabilirsiniz.
Komisyondaki gönüllü arkadaşlarımız ve araçlarımızla bu eşyaları evlerinizden alarak daha önceden tesbit ve incelemeleri yapılmış muhtaç ailelerimize acil olarak ulaştıracaklardır.
Bu kampanyaya herkesin katılmasını ve bizlerle beraber çalışmasını arzu ediyoruz.Yetim ve öksüzleri sevindirelim diyen başkan Toprak“ Bu memleketin fakirleri bu memleketin üzerinedir.” sözünü hatırlattı ve dernek çağrı merkezi telefonunu herkesin not etmesini belirtti”.
Bağışlayacağınız yeni ve eski kullanılabilir eşyalar için
Çağrı merkezleri:
Veysel Toprak : 0542 801 17 02
Hasan Doğan: 0544 560 06 10

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.