Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gültepe Anaokulu'ndan Suriyelilere yardım
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gültepe Anaokulu'ndan Suriyelilere yardım

Gündem

Batman Merkez Gültepe Anaokulu, Ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak Batman'a sığınan Suriyeli ailelere gıda ve giyecek yardımında bulundu.

Batman Merkez Gültepe Anaokulu, Batman’da ikamet eden Suriyeli sığınmacılara yardım elini uzattı. Toplanan çeşitli gıda ve giysiler ile çocuk bezleri, zor durumdaki ailelere ulaştırıldı.

Ülkelerinde yaşanan iç savaştan kaçarak Batman’a sığınan Suriyeliler zor koşullarda yaşamaya devam ederken, bazı duyarlı vatandaşların destekleriyle hayata tutunmaya çalışıyorlar.

Merkez Gültepe Okulu idareci, öğretmen ve velilerinin örnek davranış göstererek sağladığı çeşitli gıda, giyim ve çocuk bezi, battaniye ve yorganlardan oluşan yardımları, önceki gün Suriyeli ailelere ulaştırıldı. Gültepe Anaokulu öğretmenleri, adresleri tespit edilen yaklaşık 50 aileyi ziyaret ederek, yardımları elden teslim ettiler.

Gültepe Anaokulu öğretmenleri konu ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Velilerimize duyarlılıklarından ötürü teşekkür ediyoruz. Mağdur aileleri evlerinde ziyaret ederek sağladığımız yardımları teslim ettik. Çok zorlu koşullarda yaşam sürdürdüklerini gözlemledik. Aileleri ziyaretimizde durumlarına tanıklık ettiğimiz için, hem hüzünlendik, hem de bir nebze de olsa bütçelerine katkı sağlamaya vesile olduğumuz için sevindik. Tüm Batmanlıları kentimizde ikamet eden ve geçim sıkıntısı yaşayan Suriyeli sığınmacılara yardıma davet ediyoruz.” dediler. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.