Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gülseren Topuz'dan HDP yöneticileri ile ilgili olay tweet
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gülseren Topuz'dan HDP yöneticileri ile ilgili olay tweet

Gündem

AK Parti İstanbul eski Milletvekili Dr. Gülseren Topuz, HDP'li yöneticilerin, 1 Kasım Kobani günü için yaptıkları çağrının ardından, bir barda eğlendikleri ile ilgili Twitter hesabında olay bir resim paylaştı.

HDP’li yöneticilerin, 1 Kasım Kobani Günü için halka yaptıkları çağrının ardından, soluğu bir barda aldıkları iddia edildi.

AK Parti İstanbul eski Milletvekili Dr. Gülseren Topuz, resmi Twitter hesabında paylaştığı resimle bu iddiayı ortaya koydu. Topuz’un paylaştığı resimde, ‘Bebek Bar’ adlı barda HDP Eş Başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve HDP Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak’ın bir masada birlikte oturduğu yer alıyor.

Gülseren Topuz, twitter hesabında paylaştığı resmin altına,” İnsanları sokağa döküp, kendileri barda keyifle, ölenleri seyrediyorlar!!!” ifadesi ile tepki gösterdi. (İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.