Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(/images/news/755.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Güller Şehrinden Peygamberler Şehrine
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Güller Şehrinden Peygamberler Şehrine

Gündem

Yaptığı hizmetlerden dolayı Vali Nuri Okutan'a plakete veren heyet, daha sonra Valilik Toplantı Salonu'nda Şanlıurfa ile ilgili sunumu izledi.

Sunum eşliğinde Şanlıurfa'ya yapılabilecek yatırımlar ve yatırım alanları ile ilgili bilgi veren Vali Nuri Okutan, kentin sulanabilir arazileri, sanayi ve ticaret alanları, eğitim, turizm ve jeo stratejik konumu hakkında ilgili bilgi verdi.

Heyetin Şanlıurfa'ya gelmesinden dolayı memnuniyetini ifade eden Vali Okutan, "Güller şehrinden peygamberler şehrine hoş geldiniz. Sizi burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyum. Şanlıurfa, birçok rengi, güzelliği bir arada barındıran bir şehir. Siz de kenti gezdiğiniz zaman bu fikre katılacaksınız" dedi.

Heyette bulunanlar, Vali Nuri Okutan'ın bugüne kadar görev yaptığı yerlerde ülkesine ve milletine büyük hizmetlerde bulunduğunu hatırlatarak, her zaman Okutan'ın bu çabalarını destekleyeceklerini belirttiler.

Vali Okutan, Şanlıurfa'yı anlatan yayınlardan oluşan bir seti misafilere hediye etti. Heyette bulunanlar da Isparta'dan getirdikleri gül ürünlerinden oluşan bir seti Vali Okutan'a hediye ettiler.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.