Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Genelkurmay imam alıyor!
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Genelkurmay imam alıyor!

Gündem

Genelkurmay imam alıyor!

Askerin sivilleşme operasyonu tam gaz sürüyor. Genelkurmay'ın alacağı 118 yeni personel arasında bir de imam bulunuyor.

Türkiye'de silah altına alınan 65 bin erin garsonluk, aşçılık gibi hizmetlerde kullanıldığının ortaya çıkmasının ardından “sivilleşme” operasyonu başlatan Genelkurmay Başkanlığı, 118 personel alımı için çıktığı ilanda, bir imam da alınacağını duyurdu. Genelkurmay kadrosunda bulunacak olan imam, cenaze hizmetlerinde görev yapacak.

Genelkurmay Başkanlığı, 118 personel alımı için ilana çıktı. Başvurular 24-25 Mart tarihlerinde şahsen yapılacak. Başvurular arasından seçilen adaylar, ay sonunda sözlü sınava çağrılacak.

118 memurun 19'u muhasebeci, 9'u mühendis, 16'sı teknisyen olacak. Geri kalan kadrolar ise, marangoz, terzi, garson, hizmetli, bayan kuaförü, fırıncı, karocu gibi mesleklerden oluşacak. Tüm meslekler içinKPSSşartı aranıyor. Örneğin bayan kuaförü kadrosu için, en az lise mezunu olma ve KPSS'den de en az 40 puan alma şartı aranıyor. Genelkurmay'ın resmiinternetsitesine ilanda, imam da alınacağı duyuruldu. İlanda, alınacak imamın, cenaze işlerinde görev yapacağı belirtilerek, imam için İmam Hatip Lisesi mezunu olmak ve KPSS'den de en az 70 puan alma kriteri getirildi.
haber vaktim


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.