Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Genelkurmay Açıkladı: 20 PKK’li öldürüldü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Genelkurmay Açıkladı: 20 PKK’li öldürüldü

Gündem

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sayfasında açıklama yaptı. Genelkurmay Açıklamasnda; Şırnak’ın İdil ilçesinde 20 PKK’linin öldürüldüğünü açıkladı.

 

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü İdil’deki operasyonlar hakkında bilgi verilen açıklamada, dün itibariyle 20 PKK’linin öldürüldüğü belirtildi. Operasyonda, toplam öldürülen PKK’li ise 47 olduğu açıklandı.

Operasyonda ayrıca, Sekiz adet Kaleşnikof piyade tüfeği, iki adet M-16 piyade tüfeği, bir adet Kanas Keskin Nişancı tüfeği, bir adet roket atar, bir adet tabanca, beş adet el bombası, 17 adet Kaleşnikof şarjörü, iki adet tabanca şarjörü, yedi adet roket atar mühimmatı, 85 adet Biksi fişeği, bir adet gece görüş gözlüğü, bir adet telsiz, 31 kg Amonyum Nitrat ele geçirildiği, 21 adet el yapımı patlayıcının da imha edildiği belirtildi. (İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.