Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gençlik merkezinden cami cemaatine çikolata ikramı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gençlik merkezinden cami cemaatine çikolata ikramı

Gündem

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın temasını "Cami ve Gençlik" olarak belirlediği 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' kapsamında, Yenişehir Gençlik Merkezi tarafından cami cemaatine lokum ve çikolata ikramında bulunuldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın temasını “Cami ve Gençlik” olarak belirlediği ‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ kapsamında, Yenişehir Gençlik Merkezi (YGM) tarafından cami cemaatine lokum ve çikolata ikramında bulunuldu.

Yenişehir Gençlik Merkezi (YGM), bir hafta boyunca Din ve ahlak konularında sohbetler yaparak, gençlerle birlikte camileri ziyaret ederek cami cemaatine, rulo şeklinde hazırladığı ayet ve hadislerin yanında lokum ve çikolata ikramında bulundu.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, “Bizim için mutlak uğrak yeri olan camilerimize, gençlerimizi getirebilmek adına, hafta boyunca yaptığımız etkinliklere, bu gün de bir yenisini ekledik. ‘Cami ve Gençlik’ temalı ‘Camiler ve Din Görevliler Haftası’nı bu vesile ile kutlamış olduk.” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise, “Gençlerimize hafta boyunca dinimiz ve camilerimiz anlatıldı. Gençliğin camiye kazandırılması yönünde yapılan etkinlikler devam edecek.” şeklinde konuştu. 







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.