Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
GENÇLERDEN TOPAÇ YARIŞMASI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

GENÇLERDEN TOPAÇ YARIŞMASI

Gündem

Şanlıurfa Yenişehir Geçlik Merkezi Yok olmaya yüz tutan Kültürümüzü yeniden canlandırıyor…

Y.G.M. ; Şanlıurfa’ nın yok olmaya yüz tutmuş kültürel değerlerini yaşayarak öğrenmeleri için başlatmış olduğu kültür günlerinde bu ay Topaç yarışması düzenledi. Eski zamanlarda yaygın olan Topaç oyununun zamanla yok olmaya yüz tuttuğu ve bu oyunun tekrar genç nesile öğretilerek yaşatılması için düzenlenen yarışmaya gençler ilgi gösterdi.
Park alanında yapılan Yarışmaya yaklaşık 20 genç katıldı.Zevkli geçen yarışma sonunda gençler arasında dereceye girenlere tişört v.b çeşitli hediyeler verildi. Çevredeki vatandaşların da yarışmayı meraklı gözlerle izlemesi yarışmaya ayrı renk kattı.
Yarışma ile ilgili düşünlerini dile getiren Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli: ” Geçmişteki değerlerimizin günümüzdeki canlılığını koruması adına bu tür etkinlikler büyük önem taşıyor. Bu tür kültürel oyunlarımızın, gelecek nesillere aktarması güzel bir duygu.Bu gibi etkinlikleri her ay tekrarlamayı düşünüyoruz.” Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.