Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gençler sabah namazında buluştu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gençler sabah namazında buluştu

Gündem

Mardin İl Müftülüğü 'Gençlerle Sabah Namazı Buluşması' düzenlendi.

Mardin İl Müftülüğü Sadık Yay Camiinde ‘Gençlerle Sabah Namazı Buluşması’ düzenledi. Hicri yılbaşının ilk gününde Mardin Müftülüğü gençleri sabah namazında camiyle buluşturdu. Gençleri ibadethanelere alıştırmak için düzenlenen programda gençlerin yanı sıra vatandaşlar da camiyi doldurdu.

İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun’un kıldırdığı sabah namazında vatandaşlar bol bol dua etti. Namaz sonrası cemaate hitap eden Müftü Coşkun, vatandaşların yeni yılını kutlarken cami ve cemaatin özellikle gençlerin camiye gelmesinin önemine dikkat çekti.

Coşkun sözlerini şöyle sürdürdü: “Asıl amacımız; camilerimizi biraz hayatın kıyısından hayatın merkezine, kalbine çekebilmek ve sadece belirli bir yaşın üzerinde vatandaşlarımızın gidip ibadet ettikleri bir mekan değil de çocukların, gençlerin, kadınların, toplumun her kesiminin aynı zamanda gidip muhabbet edebildikleri, gidip kaynaşa bildikleri, ruhen ve kalben kendilerini geliştirdikleri bir mekana dönüştürmek. Camileri, biraz da gençliğin anlam anlayışına cevap veren bir mekâna dönüştürmektir.”

Programın ardından kahvaltı ikramı yapıldı. (M. Salih Keskin – İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.