Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Genç Sporcular Uluslararası Turnuvada Şanlıurfa’yı Temsil Edecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Genç Sporcular Uluslararası Turnuvada Şanlıurfa’yı Temsil Edecek

Gündem

Türkiye’nin hızla büyüyen ve gelişen şehirlerinden biri olan Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere sunduğu hizmetler meyvelerini vermeye devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün önem verdiği konulardan biri olan gençlerin geleceğinin doğru şekillendirilmesi için 16 gençlik merkezi ve 33 spor salonu gençlerin hizmetine sunulmuş durumda.

Gençlerin zamanlarını daha verimli kullanabilecekleri, spor yapabilecekleri, eğitici programlardan faydalanabilecekleri bu merkezlerde yetişen gençler ulusal ve uluslararası müsabakalarda Şanlıurfa’yı temsil ederek önemli başarılar elde ediyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi’nin sunmuş olduğu imkânlardan yararlanarak uzman eğiticiler tarafından yetiştirilen 3 sporcu 09-16 Mart 2021 tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan 8. Uluslararası Turkish Open Taekwondo Turnuvasında Türkiye’yi ve Şanlıurfa’yı temsil edecek.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor kulübü Sporcularından İbrahim Hakan Akgöbek, Hüseyin Subaşı ve Fatih Berşe turnuvaya katılmak üzere İstanbul’a doğru yola çıktı.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.