Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Genç kız direksiyon başında böyle sızdı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Genç kız direksiyon başında böyle sızdı

Gündem

Bursada aşırı derecede alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen ve ehliyetsiz olduğu öğrenilen 18 yaşındaki genç kız, ağaca çarparak durabildi. Direksiyon başında sızan genç kızın alkol komasına girdiği belirlendi.
Edinilen bilgiye göre kaza, dün gece merkez Yıldırım ilçesi Teleferik Mahallesinde meydana geldi. Elif S. (18), gece birlikte alkol aldığı erkek arkadaşına ait otomobili kullanmak istedi.

Şahıs, kız arkadaşını kırmadı ve direksiyon başına geçmesine izin verdi. Ancak aşırı derecede alkollü olduğu belirtilen genç kız, Teleferike geldiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. 16 GD 425 plakalı otomobilini durduramayan ve ilerlemeye devam eden Elif S., fren yerine gaza basınca ağaca çarparak durabildi.

KOMAYA GİRDİ
Kazanın ardından bayılan sürücü için olay yerine ambulans istendi. Olay yerine gelen 112 ekiplerinin ayıltamadığı genç kızın 132 promil alkollü olduğu ve komaya girdiği belirlendi. Yaralı genç kız Şevket Yılmaz Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza esnasında cadde üzerinde herhangi bir yayanın olmaması ise olası bir faciayı önledi.

OTOMOBİLDE 16 ADET BİRA ŞİŞESİ

Bu arada otomobilin içinde 16 adet bira şişesi bulunurken, kaza tutanağı tutmak isteyen polis, ruhsatının olmadığını öğrenince aracı otoparka çekti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

BU HABERCİLER TÜRKİYEYİ KUŞATTI
BU SİTE GERÇEKTEN BAĞIMLILIK YAPIYOR
BUGÜN VE HERGÜN DOYA DOYA SPOROKU
BU SORULARIN CEVABINI BİLİYOR MUSUNUZ?

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.