Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Birecik’e Modern Spor Kompleksi Ve Semt Pazarı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Birecik’e Modern Spor Kompleksi Ve Semt Pazarı

Gündem

Geçtiğimiz ay Akçakale'de spor kompleksi ve semt pazarı temelini atan Büyükşehir Belediyesi rotayı bu kez Birecik'e çevirdi. Başkan Nihat Çiftçi'nin katılımıyla Birecik'te 16 Temmuz Cumartesi günü temel atım töreni düzenlenecek.


Birecik'te şehirleşmenin her alanında çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, gençleri sportif aktivitelere yönlendirmek için ilçenin Meydan Mahallesi Top Sahasının yer aldığı bölgede spor kompleksi, Karşıyaka Mahallesi Küçük Sanayi Sitesinin karşısındaki alanda ise semt pazarı yapmak için kolları sıvadı.
2 bin 100 metrekarelik bir alan üzerinde futbol ve basketbol sahası olacak şekilde yapılması planlanan spor kompleksinin kısa bir sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine sunulması hedefleniyor.
Öte yandan bin 590 metrekarelik bir arazi üzerinde kurulması planlanan semt pazarı, inşaat çalışmalarının tamamlanması ile yeni alan ilçe halkının hizmetine sunulacak.
Projelerin temel atma töreni ise 16 Temmuz 2016 (Cumartesi) tarihinde Küçük Sanayi Sitesinin karşısındaki alanda saat 15.00'de Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin katılımı ile gerçekleştirilecek.
Yapılacak olan semt pazarı ve spor kompleksi temel atma törenine tüm Bireciklileri davet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, projelerin ilçe halkına hayırlı olmasını diledi.
BİR SONRAKİ DURAK CEYLANPINAR OLACAK

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra tüm ilçelerde spor kompleksleri ve modern semt pazarı yapımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay Akçakale'de aynı hizmet için temel atım programı düzenlemişti.
16 Temmuz Cumartesi günü Birecik'te temel atımı düzenleyecek olan Büyükşehir önümüzdeki günlerde de bu kez Ceylanpınar'da spor kompleksi ve semt sahası temel atımını gerçekleştirecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.