Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gaziantep'teki dondurucu soğuk kar yağışıyla beraber kırıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gaziantep'teki dondurucu soğuk kar yağışıyla beraber kırıldı

Gündem

Gaziantep'te günlerdir etkili olan dondurucu soğuk, kar yağışının artmasıyla beraber etkisini yitirirken, sabah saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı akşam saatlerine doğru etkisini iyice artırdı.

Gaziantep’te sabah saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı kenti beyaza bürürken, sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı, akşama doğru etkisini iyice arttırdı. Cuma gününden itibaren etkili olan soğuk havanın etkisi ise kar yağışı ile etkisini azda olsa azalttı.

Kar yağışının hafta sonuna kadar devam etmesi beklenirken, bekledikleri karın yağdığını dile getiren Gaziantepliler, kar yağışı ile azda olsa kentte etkili olan soğuk havanın etkisinin azaldığını dile getirdiler.

İş dönüşü araçları ile evlerine gitmek isteyen vatandaşlar, kar yağışı sonrası kayganlaşan yollarda zor anlar yaşarken, araçların kayması sonucunda yer yer hafif hasarlı kazaları meydana geldi. Kentin bazı noktalarında trafikte yoğunluk yaşanırken, araçlarını bulundukları yerden çıkaramayan sürücüler ise toplu taşıma araçlarını tercih etti.

Şehirlerarası yollarda ulaşımda aksaklıklar yaşanmaması için ekipler çalışmalarını yoğunlaştırdı. Hava sıcaklığının sıfırın altında 10 derece olarak ölçüldüğü kentte, gün boyu ve yarın da kar yağışının devam etmesi bekleniyor.

Yoğun kar yağışı nedeniyle trafikte sürücüler zor anlar yaşarken, araçlarına zincir takmayan sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

Öte yandan, Gaziantep’te yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretime de bir gün ara verilirken, yetkililer, özellikle sürücülerin kesinlikle zincirsiz yola çıkmamaları hususunda uyarılarda bulundu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.