Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gaziantep'te engelli araç park alanları ile ulaşım araçları denetlendi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gaziantep'te engelli araç park alanları ile ulaşım araçları denetlendi

Gündem

Gaziantep'te Trafik Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde engelli araç park alanları ile toplu taşıma araçları denetlendi.

Gaziantep’te engelli vatandaşlara ait otobüs duraklarına park eden, kavşak içlerine, park yasağı bulunan alanlar ile trafik akışını olumsuz etkileyen çift sıra parklanmalara izin verilmeyerek sürücüler uyarıldı.

Zabıta ekipleri engelli park alanları ile toplu taşıma araçlarını denetleyerek serbest paso ve 65 yaş üstü yolculara zorluk çıkaran sürücülere yasal işlem başlatırken, engelli vatandaşların geçiş yerlerine park eden araçlara ise cezai işlem uyguladı.

Engelli araç park alanlarına park eden sürücülere ulaşılarak araçları zabıta ekipleri tarafından bulunduğu yerden kaldırılırken, sürücüsüne ulaşılamayan araçlar ise otoparklara çekildi.

Toplu taşıma araçları denetlendi

Şehir genelinde faaliyet göstermekte olan toplu taşıma araçlarını da denetleyen ekipler, araç içerisinde sigara içen, koltukları yırtık, kirli döşeme ile çalışan, gereksiz klakson çalan, susturucusu olmayan ya da egzoz ile gürültü çıkararak çevreye ve vatandaşlara rahatsızlık veren şoförleri de denetledi.

Serbest paso ve 65 yaş üstü yolculara zorluk çıkaran, seferlerine çıkmayan, güzergâh ihlali yapan, duraklara uymayan toplu taşıma araçlarına yönelik denetimlerde tespit edilen olumsuzluklarla ilgili sürücülere yasal işlemler uygulandı.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.