Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gaziantep'te bir kişi bağ evinde ölü bulundu
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gaziantep'te bir kişi bağ evinde ölü bulundu

Gündem

Gaziantep'te 3 gündür kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan bir kişinin bağ evinde ölü olarak bulunduğu belirtildi.

Gaziantep’te kendisinden 3 gündür haber alınamayan 46 yaşındaki Ali Girişken’in Yeşilkent Mahallesi yakınlarında bir bağ evinde ölü olarak bulunduğu öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde Yeşilkent mahallesi Kümeevler yakınlarında bir bağda meydana geldi. 46 yaşındaki Ali Girişken’in oğlu tarafından cansız bedeni bulundu.

Babasının yerde hareketsiz bir şekilde yattığını gören Girişken’in oğlu, sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Girişken’in hayatını kaybettiğini belirlerken, olay yerinde polis tarafından inceleme başlatıldı.

46 yaşındaki Ali Girişken’in cenazesinin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, şahsın ölü bulunduğu evde içki şişelerinin bulunduğu ileri sürüldü. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, şahsın ölü bulunduğu evde içki şişelerinin bulunduğu ileri sürüldü. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.