Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Gaziantep'te 150 kilogram esrar ele geçirildi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Gaziantep'te 150 kilogram esrar ele geçirildi

Gündem

Gaziantep'te son dört gün içerisinde yapılan baskınlarda150 kilo esrar ile 8 bin 660 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Gaziantep’te son dört gün içerisinde yapılan yol kontrolleri ve baskınlarda 150 kilo 70 gram esrar, 16 adet uyuşturucu hap, 2 adet tabanca, akaryakıt operasyonlarında ise 8 bin 660 litre akaryakıt ele geçirildi. Gözaltına alınan 16 kişiden 10’u tutuklandı.

Kaçak akaryakıt operasyonu ile ilgili Gaziantep Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “İlimiz Araban yolunda yapılan operasyonlar neticesinde toplam 8 bin 660 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildiği, olayla ilgili 3 şüpheli şahsın gözaltına alındı. Yine Şehitkâmil ve Şahinbey İlçelerinde "Torbacı" olarak adlandırılan şahıslara yönelik yapılan operasyonlarda, 150 kilo 70 gram esrar, 3,2 Gram Metamfetamin, 16 Adet Captagon Hap, 1 adet tabanca ve 6 adet fişeği, 1 adet kurusıkıdan çevirme tabanca ve 4 adet fişeği, 40 adet fişek halinde satışa hazır esrar maddesi, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.” denildi.

Belirtilen olaylarla ilgili olarak yakalanan 16 kişiden 10’nun tutuklandığı, 4 kişinin tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, 3 kişinin de haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli merciler sevk edildiği bildirildi. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)







Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.