Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
GAP VADİSİ YOLU ASFALTLANDI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

GAP VADİSİ YOLU ASFALTLANDI

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Parkı Sosyal Tesisleri ve Şanlıurfaspor'un kullandığı GAP Vadisi Spor Tesisleri yolunu önce güçlendirdi; ardından genişleterek, asfaltladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, hafta başından bu yana devam eden çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Parkı Mesire Alanı ve Sosyal Tesisleri ile Şanlıurfaspor'un kullandığı GAP Vadisi Spor Tesisleri yolunu. Mardin yoluna bağlayan kısmı güçlendirerek asfaltladı.

6 METRELİK YOL 9 METREYE ÇIKARILDI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalar öncesinde 6 metre olan tek şerit yol, çalışmaların ardından 9 metreye çıkarıldı ve altyapısı daha da güçlendirildi.

Kaldırımlarında yapılması ile birlikte daha da genişlemesi planlanan yolu kullanan araç sürücüleri ve vatandaşlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.