Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Galatasaray kupayı aldı, Şanlıurfa sokaklara döküldü VİDEO
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Galatasaray kupayı aldı, Şanlıurfa sokaklara döküldü VİDEO

Gündem

Galatasaray-Fenerbahçe arasında oynanan süper kupa maçı sonrası Şanlıurfa'da Galatasaraylı taraftarlar arasında coşku yaşandı.

Şanlıurfa’da, dün akşam oynanan Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin heyecanı yaşandı. Kayseri kadir has stadında oynanan karşılaşmayı Galatasaray uzatmalarda bulduğu gol ile 1-0 kazandı.

maçın son düdüğünün çalması ile sokaklara dökülen Galatasaray taraftarları Urfa caddelerinde bu sevinci kutladı.

Sarı-kırmızılı renklere bürünen vatandaşlar, Atatürk Caddesini boyunca Galatasaray bayrak ve formalarıyla slogan attı. Araçlarıyla uzun konvoylar oluşturan taraftarlar, korna çalarak galibiyeti kutladı. Kahvelerde ve evlerinde maçı izleyen yüzlerce taraftar, il merkezine akın etti. Kupa kutlamaları Şanlıurfa'da renkli görüntüler oluşturdu.

Konvoylar halinde Atatürk Caddesini turlayan araçlar zaman zaman riskli sollamalar yaparak kendilerini ve konvoydaki diğer araçları tehlikeye attılar.

Atatürk caddesinde bir araya gelen Galatasaraylı taraftarlar, meşaleler yakıp maçın sevincini yaşadılar. Taraftarlar arasında çıka bilecek olaylara karşı polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Geç saatlere kadar eğlenen taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

 

Kanalurfa

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.