Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Flaş!.. şoförler arasında kan aktı 1 ölü
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Flaş!.. şoförler arasında kan aktı 1 ölü

Gündem

Şanlıurfa Belsan şireketine bağlı halk otobüsü Şoför'u özel çalışan halkotobüsü şoförunu bıçaklayarak öldürdü

Edinilen bilgilere göre Olay, Sigorta Mahallesi Minibüs son durağında meydana geldi. İddiaya göre, aynı yol güzergahında şoförlük yapan minibüs sürücüsü Y.K. ile E.A. arasında, Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde müşteri alma meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa süreli tartışan her iki sürücü de anlaşarak, yolcuları son durakta indirdikten sonra tekrar buluşup tartışmaya tutuştu. Tartışmanın giderek büyümesi üzerine iki sürücü tekme Tokat kavgaya tutuştu. Diğer sürücüler tarafından kavga sonlandırılmak istenirken, Y.K. aracında bulunan ekmek bıçağıyla E.A.'ya saldırdı.
Y.K. daha sonra elindeki ekmek bıçağı E.A.'nın kalbine sapladı. Olay yerinde ağır şekilde yaralanan E.A. arkadaşları tarafından özel araçla Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Y.K. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
hastaneye kaldırılan E.A. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. E.A.'nın cenazesi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Haberi alan E.K.'nın arkadaşları hastaneye akın etti. Gözyaşlarına boğulan E.A.'nın arkadaşları, yine arkadaşları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Diğer yandan, polis ekipleri, morg önünde ve olası bir duruma karşı, Şanlıurfa Belediyesi önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.



Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.