Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Flaş Gelişme! Hukuki Surecin Başlatıldığını Açıkladı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Flaş Gelişme! Hukuki Surecin Başlatıldığını Açıkladı

Gündem

Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Eyyübiye ilçe sınırları içerisinde bulunan katı atık tesislerinde çöplerle ilgili gerekçiliklerini yerine getirmeyen firma ile ilgili hukuki süreç başlatıldığı belirtildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün önemle üzerinde durduğu Eyyübiye ilçesinde bulunan Katı Atık Bertaraf Tesisi (Çöp Merkezi) ile ilgili olarak vatandaşların çevre kokusu şikâyetleri üzerine Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgede çalışmalar başlatıldı.

Büyükşehir Belediyesi Teknik Personellerin incelemeleri sonucunda Yüklenici firma gereklerini yerine getirmediği saplanmış olup konu ile ilgili olarak tebligat gönderilerek gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır.

Öte yandan vatandaşların taleplerini anında çözüme kavuşturmak için başlatılan çalışmalar ve konuyla ilgili hukuki süreç Büyükşehir Belediyesi tarafından takip ediliyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.