Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Filistinli itfaiyeciler sertifikalarını aldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Filistinli itfaiyeciler sertifikalarını aldı

Gündem

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 52. Dönem İtfaiye Sertifika programında Filistinli itfaiyeciler sertifikalarını aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) işbirliği ile gerçekleştirilen temel itfaiyecilik eğitimlerinin 52’incisi, düzenlenen sertifika programıyla tamamlandı. Programda Malatya ve Filistin’den eğitime katılan 20 itfaiyeci, törenle sertifikalarını aldı.

Kocaeli İtfaiyesi bugüne kadar bin 415 kişiye sertifika verdi. Eğitimleri tamamlanan itfaiyecilere TBB tarafından çeşitli teçhizatlar hediye edildi.

Konuk itfaiyecilere eğitim merkezi alanında teorik ve uygulamalı eğitimler verildi. Programda itfaiyecilere yangın, deprem, trafik kazalarına müdahale, yüksekten ve alçaktan kurtarma, tehlikeli kimyasal maddelere müdahale teknikleri, kapalı ve dumanlı ortamlarda hareket tarzı gibi birçok mesleki konuda eğitim verildi. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan itfaiyeciler sertifikalarını aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği ortaklığında gerçekleşen eğitimlere Filistin’den 13, Malatya’dan 7 itfaiye eri katıldı.
(İLKHA)


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.