Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fatih Bucak'a Selam Gönderen görüntülere soruşturma açıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fatih Bucak'a Selam Gönderen görüntülere soruşturma açıldı

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

Gündem

Milli Savunma Bakanlığı, Mart 2018’de Kars’ta kaydedildiğini belirtilen ve Rütbeli bir askerin koğuşta acemi erlere yürüyüş yaptırarak MHP Şanlıurfa Siverek Belediye Başkan Adayı Fatih Bucak'a selam gönderdiği görüntüler ile ilgili soruşturma açıldığını açıkladı.

 Savunma Bakanlığı'ndan asker koğuşundaki görüntüye soruşturma


Milli Savunma Bakanlığı, geçen mart ayında Kars'taki bir asker koğuşunda çekildiği tespit edilen görüntülerle ilgili idari ve adli işlem başlatıldığını duyurdu.

Bir asker koğuşundaki çekilen görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan bir açıklama yapıldı.

Kars'ta bulunan bir birlikte geçen mart ayında çekildiği tespit edilen görüntülerle ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Sosyal medyada paylaşılan ve bir asker koğuşunda çekildiği anlaşılan videodaki olayın Mart 2018’de Kars’ta bulunan bir birliğimizde meydana geldiği tespit edilmiş olup, sorumlular hakkında gerekli idari ve adli işlemler başlatılmıştır."

Sosyal medyada tepki çeken videoda, bir rütbelinin emriyle askerlerin, MHP'nin Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi belediye başkan adayı olan Fatih Bucak'ın adını bağırdıkları görülüyor.


Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162

Notice: Undefined variable: uyeid in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 355

Yorumlar (1)

VATANDAŞ 5 Yıl Önce

yazık

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.