Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Faruk Çelik'in uçağı arızalandı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Faruk Çelik'in uçağı arızalandı

Gündem

Şanlıurfa'ya bu sabah gelmesi beklenen Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik’in de içinde bulunduğu uçak arıza sebebiyle Ankara'ye geri dönünce gelişi ertelendi.

Ankara’dan Şanlıurfa'ya gelen, içinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik’in de bulunduğu uçağın yaşanan teknik arıza nedeniyle Esenboğa havalimanına geri döndüğü duyuruldu.

AK Parti Şanlıurfa'dan 1. sıradan Milletvekili adayı gösterinen Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik, bugün sabah saat 9:30'da şanlıurfa'ya gelmesi bekleniyordu. Faruk Çelik Hacıbekir Sofrasında AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı tarafından düzenlenen payramlaşma törenine de katılacaktı.

AK Parti Urfa il teşkilatı Çelik'in gelmemesi nedeniyle mevcut vekiller, vekil adayları, belediye başkanları, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılmıyla bayramlaşmasını saat 11:00'de yaptı.

Haber: Ali Aslan / www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.