Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
İşkur girişlerine dahi müdahale eden hain değiller mi?
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

İşkur girişlerine dahi müdahale eden hain değiller mi?

Gündem

Sadece FETÖ'cülar mı haramzade? bu soruyu 7 yıldır Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanlığı ve Sivil Toplum İzleme Başkanı Faruk Akbaş soruyor!..

Hep soru çalmak ve hak yemekle gündeme gelen ve en son darbe girişiminde bulunarak bu ülkeye ihanet eden FETÖ Terör örgütü'nün haramzadelikleriyle gündemi meşgul ederken Sivil Toplum İzleme Başkanı Faruk Akbaş tüm haramzadelerin birer FETÖ olduklarını dile getirdi.
"HAK ETMEDİĞİNİ ELDE EDEN HERKES HAİNDİR"

Faruk Akbaş; "FETÖCÜLERİN dışında, kurumları kendi aşiretlerinin, akrabalarının çiftliği haline getirenler, iş kur'dan alınacak işçilere dahi müdahale edip, hakkedenin yerine haketmeyenleri alanlar, HAİN değiller midir" diye sordu.

"FAKİRİN HAKKI BALIK KILÇIĞIDIR, BOĞAZINIZA TAKILACAKTIR"

Fakirlerin hakkını yiyen herkese seslenen Akbaş; Fakirin Hakkı balık kıçığıdır, boğazınıza takılacağında şüpheniz olmasın" diye uyardı.Akbaş açıklamasında şunları söyledi: "Hani diyoruz ya şerefsizler soru çalmış, haketmeyenleri, hakedenlerin yerine işe koymuşlar.Hani diyoruz ya ihalelere fesat karıştırmış devleti milleti soymuşlar.Evet kim bunları yapmışsa Haindir.Peki FETÖCÜLERİN dışında, kurumları kendi aşiretlerinin,akrabalarının çiftliği haline getirenler, iş kur'dan alınacak işçilere dahi müdahale edip, hakkedenin yerine haketmeyenleri alanlar, HAİN değiller midir ?İhaleleri aralarında pay edenler. oturdukları makamları haram yemeye alet edenler HAİN DEĞİLERMİDİR?BERİ BAKIN HARAM YİYEN HAİNLER. FETÖ NASIL DEŞİFRE OLUP REZİL OLDUYSA BİR GÜN SİZDE DEŞİFRE OLACAK REZİL OLACAKSINIZ.FAKİRİN HAKKI BALIK KILÇIĞIDIR, BOĞAZINIZA TAKILACAKTIR, ŞÜPHENİZ OLMASIN."

İŞKUR GİRİŞLERİNDE HİLLELER UZUN SÜREDİR KONUŞULUYORDU!

Şanlıurfa'da içerisinde bazı partililerin ve işkur yetkililerin bulunduğu bir çetenin olduğu ve bu çete işkur'da gösterdiği bir çok kişinin aslında işkur'da çalışmadığı sadece kağıt üzerinde gösterilen bu kişilerin maaşlarını da bu şahısların aldığı kamuoyunda dilden dile dolaşılıyordu.

 


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.