Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba'nın gerçekleşmeyen hayali
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba'nın gerçekleşmeyen hayali

Gündem

10 yıllık başkanlık görevi boyunca büyük bir projeye imza atamayan, sadece kaldırım söküp, takan, park ve bahçelere lale diken, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba hayalim dediği projeyi de yapamadan görevi devredecek.

Şanlıurfa Belediye Başkanlık koltuğunda 10 yıl boyunca oturan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın 10 yılın sadece son yılında büyük projelere adım atması akıllarda soru işareti bıraktı. Başkanlık görevinin son yılında özelikle meydan projelerine ağırlık veren Fakıbaba, her platformda halim dediği, çılgın projesini olan Samsat Meydanı'nı tamamlayamadan koltuğunu devredecek.
Yaklaşık 10 aydan bu yana devam eden projenin bir ayağı olan peyzaj çalışmaları 270 günde tamamlandı. 2 milyon 753 bin 584 liraya mal olacak projenin diğer bir ayağı olan Karakoyun deresinde su geçirilmesi işi ise Nisan ayına sarktı. Mart ayında tamamen bitirilecek olan projenin Nisan ayına sarkması Fakıbaba'yı çok üzdü.
Konuya açıklık getiren Başkan Fakıbaba, " Çılgın projem olarak isimlendirdiğim Samsat meydanı bitim tarihi mart ayı olarak belirlenmişti. Ancak belirlenen tarihte proje bitmeyecek. Nisan ayında bitecek" dedi.

Şehmus Aydoğdu/ GAPGündemi


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.