Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba'dan Hayvanat Bahçesi İstediler
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba'dan Hayvanat Bahçesi İstediler

Gündem

Şanlıurfa Rasime Polat İlköğretim Okulu 3. Sınıf Öğrencileri, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’yı makamında ziyaret etti. Başkan Fakıbaba’ya birer karanfil takdim eden öğrenciler, Fakıbaba’yı ilkokul yıllarına götürdüler.

Yerel yönetimler ve şehircilikle alakalı sorularla Başkan Fakıbaba’yı terleten öğrencilerin en önemli isteği ise kente “Hayvanat Bahçesi’nin kurulması oldu.

Öğretmenleriyle birlikte Belediye Başkanı Fakıbaba’yı yoğun iş temposu arasında ziyaret eden Rasime Polat İlköğretim Okulu 3. Sınıf Öğrencileri, Fakıbabsa’yı adeta soru yağmuruna tuttular.

Öğrencilerin sorularına yanıt veren Fakıbaba, “Yerel seçimlerde bile seçim çalışmaları döneminde bu kadar terlememiştim” diyerek, öğrencilerin açık yüreklilikle yönelttikleri soruları yanıtladı.

 Öğrencilerin Urfa’ya Hayvanat Bahçesi talebine olumlu baktıklarını ifade eden Başkan Fakıbaba bu konuda zaten bir projelerinin bulunduğunu belirterek, bunun üzerinde çalışma yürüttüklerini söyledi.

 Öğrencilik yıllarınızda nasıl giyinirdiniz? Sorusuna ise beyaz yaka siyah önlük yanıtını veren Fakıbaba, kendisini okul yıllarına götüren öğrencileri ziyaret anısına birer kalem ile ödüllendirdi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.