Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba “Yerel Yönetimler Akademisi”nde Ders Verecek
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba “Yerel Yönetimler Akademisi”nde Ders Verecek

Gündem

15 Ekim’de İstanbul’a gidecek olan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Yerel Yönetimler Akademisi”nde ders verecek.

Bahçeşehir Üniversitesi Hükümet ve Liderlik Okulu(HLO) Başkanı Burak Küntay’ın daveti üzerine 15 Ekim’de İstanbul’a gidecek olan Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “Yerel Yönetimler Akademisi”nde ders verecek.

Türkiye’nin kalkınmasında yerel yönetimlerin önemi ve işleyişleri konularında fikir alışverişinin yaşanacağı derste, Başkan Fakıbaba, 2004 ve 2009 yerel seçimlerinde izlediği iletişim stratejilerini katılımcılara aktaracak.

15 Ekim 2011 Cumartesi Günü 15.30–16.45 saatleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi’nde konuk edilecek olan Belediye Başkanı Fakıbaba, ayrıca katılımcılara “Tarihin Sıfır Noktası Şanlıurfa’da” son 7 yılda nerden nerelere gelindiğini anlatacak.

Altyapı, üstyapı, park-bahçe, eski Urfa, ulaşım, sosyal belediyecilik v.b alanlarda yapılan hizmetlere dikkat çekilecek olan derste en önemlisi “İnsan Odaklı Hizmet” anlayışı ele alınacak.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.