Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba, Tatlıses'e Yapılan Saldırıyı Kınadı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba, Tatlıses'e Yapılan Saldırıyı Kınadı

Gündem

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Hemşehrimiz İbrahim Tatlıses’e yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, Sanatçı Tatlıses’e acil şifa dileklerinde bulundu.

Saldırıyı öğrendiğinde büyük şok yaşadığını ifade eden Başkan Fakıbaba,, “Bütün Urfalılar gibi bende büyük şoktayım. Sadece Urfa değil Türkiye ve Dünyaya mal olmuş bir sanatçımıza yapılan saldırıyı şiddetle konuyorum. Hekim olmam dolayısıyla sağlık durumunu devamlı takip ediyorum. İnşallah Cenab-ı Allah bize onu bir kez daha bağışlar. Sağlık durumunun iyiye gitmesi bizi bir nebzede olsa rahatlatıyor. Bu saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle kınıyorum. Elleri kırılsın inşalah. Yani diyecek kelime bulamıyorum. Çok üzüntülüyüz” dedi.

Belediye ilan bürosundan yapılan anonslarda şu ifadelere yer verildi:

“Hemşehrimiz ve Dünya Starı Sanatçı İbrahim Tatlıses’e yönelik saldırıyı sebebi ne olursa olsun, kimden gelmiş olursa olsun şiddetle kınıyorum, Değerli sanatçımız ve hemşerimize acil şifalar temennisinde bulunuyorum. Tüm halkımızdan hemşerimiz Tatlıses’ e dualarını eksik etmemelerini istiyorum” dedi.

www.balikligol.com


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.