Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40

Warning: getimagesize(../dosyalar/sssx-2260f34f.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 94
Fakıbaba Şehit Aileleriyle Bayramlaştı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba Şehit Aileleriyle Bayramlaştı

Gündem

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Şanlıurfa Şubesine giderek, burada şehit aileleriyle bayramlaştı.

Kurban Bayramı dolayısıyla resmi bayramlaşma törenlerinin yanı sıra bayram programına STK’lardaki bayramlaşmaları da ekleyen Başkan Fakıbaba’nın bayram temposu da diğer günleri aratmadı.

Şehit aileleri ve yakınlarıyla bir süre sohbet eden Fakıbaba, sorunları dinledi ve derneğin şeref defterine önemli mesajlar yazdı.

Ülkemizde ve kentimizde yaşayan her ırktan insanın kardeşlik duygusu içersinde hareket etmesi gerektiğini belirten Fakıbaba, “Bizler Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Arabı bir bütünüz, adeta et ile tırnak gibiyiz. Dirliğimizi, birliğimizi ve bütünlüğümüzü kimsenin bozmaya hakkı yoktur” dedi.




Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndaki bayramlaşma töreninin ardından Şanlıurfa Vakfı’ndaki bayramlaşma törenine katıldı. Şanlıurfa Vakfı Şube Başkanı Dr. Müslüm Sunay tarafından karşılanan Fakıbaba, burada üyelerle yine sohbet etti ve projelerini anlattı.

Başkan Fakıbaba öğlenden sonra ise KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hamza Ersan Saner’i ağırladı.


Sehit aileleri bayramlasma balikligol_com

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.