Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Fakıbaba Bükreş Camini ziyaret etti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Fakıbaba Bükreş Camini ziyaret etti

Gündem

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gittiği Romanya’da Bükreş Camini ziyaret etti.

1960 yılında ibadete açılan ve Bükreş’in tek camisi olan özeliği taşıyan Bükreş Caminde, imamı Aziz Osman ile bir süre görüşen Fakıbaba, Caminin Anı defterine de duygu düşüncelerini aktardı.
Mimari yapısı ve ihtişamıyla caminin külliyesini çok beğendiğini söyleyen Fakıbaba, Camii İmamı Osman Aziz’den Bükreş’te kaç Türk’ün yaşadığını ve cami ile alakalı bilgi de aldı.
Camiyi gezdiği sırada kendini Türkiye’de gibi hissettiğini belirten Fakıbaba, cami için yapabilecekleri her hangi bir yardımın olup olmadığını imam Osman Aziz’e sordu. Şanlıurfa’dan Bükreş’e gelen ve kendi camilerini de ziyaret eden Fakıbaba’ya caminin imamı Osman Aziz teşekkür etti.

Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.