Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyübiye’nin Yamaçaltı İlk ve Ortaokulunda Sıfır Atık Anlatıldı
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyübiye’nin Yamaçaltı İlk ve Ortaokulunda Sıfır Atık Anlatıldı

Gündem

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yamaçaltı İlk ve ortaokulunda çocuklara 'Sıfır Atık Projesi' ile ilgili uygulamalı eğitim düzenlendi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde hayata geçirilen 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yamaçaltı İlk ve ortaokulunda çocuklara yönelik düzenlenen uygulama eğitimine Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün eşi Betül Beyazgül, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un eşi Zekiye Kuş ve AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven katıldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından merkez ve ilçe ilkokul ve ortaokullarında verilen uygulama eğitimleri ile çocuklara çevre kirliliğinin önüne geçmek ve atıkların tekrardan değerlendirilmesine yönelik bilgilendirme yapılıyor.
Eyyübiye ilçesine bağlı Yamaçaltı İlk ve ortaokulunda düzenlenen programın ardından Başkanın Eşi Betül Beyazgül öğrencilere kitap ve hediye setleri dağıttı. Okulda ana sınıfı dersliklerini de gezerek kırtasiye seti hediye eden Bayan Beyazgül daha sonra çocuklarla birlikte ağaç dikerek, çevre duyarlılığı üzerine gençlerle sohbet etti. Çocukların asker selamı vererek toplu fotoğraf çekimi yaptığı program, önümüzdeki süreçlerde yine farklı ilçelerde ilkokul ve ortaokullarda devam edecek.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.