Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyübiye ilçesinde ağaç dikimi
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyübiye ilçesinde ağaç dikimi

Gündem

Yeşil bir Eyyübiye sloganıyla yola çıkan ve çalışmalarına ara vermeden devam eden Eyyübiye İlçe Belediyesi, ilçede adeta yeşillendirme seferberliği başlattı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla “Yemyeşil Eyyübiye” söylemini hayata geçirmeye devam eden Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçede yeşillendirme seferberliği başlattı. Fiziki projelerle birlikte atağa geçen Eyyübiye Belediyesi bu çalışmalarıyla her kesimden takdir topluyor. İlçe sınırları içerisinde merkez ve kırsal ayırımı yapmadan park yapım ve onarım çalışmalarını sürdüren ekipler diğer yandan da ağaç dikim çalışmalarına ağırlık verdi. Geçtiğimiz günlerde başlatılan fidan dağıtımına ek olarak fidan dikim işini de sürdüren ekiplerin hedefi “ Yemyeşil Eyyübiye”.

Eyyübiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Hayati Harrani, Osmanlı, Yenice, Eyyüpkent, Eyyüpnebi ve Eyyübiye mahallelerinde 300 adet ağaç ve 100 fidan dikimine başladı. Fidan dikiminden duyulan memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve ekibine teşekkür etti. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye teşekkür eden vatandaşlar, ‘’Eyyübiye Belediye’mizin çalışmalarından çok memnununuz. Ekinci başkanımıza çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun kendilerinden Park ve bahçelere Ağaç ve fidan ekiyorlar. Devletimizin ve Eyyübiye Belediyesi çalışmalarından çok memnunuz. ‘’ Dedi.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.