Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi müdürü değişti
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi müdürü değişti

Gündem

Şanlıurfa Merkez ilçesi Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü değişti. Uzun süredir burada görev yapan müdür Necati Taş Şanlıurfa Bozova ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne atanırken Necati tersini yerine ise Mehmet Salici atandı.

Kurulduğu günden beri başarılı çalışmalara imza atan Eyyübiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kurucu müdürü Necati Taş bugün itibariyle Bu görevi bırakarak Bozova Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne atandı.

Görev teslimi yapan eski müdür Necati Taş yeni atanan müdüre başarılar diledi.

Taş açıklamasında şunları söyledi:

Kurucu Müdürlüğünü yürütmüş olduğum Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü gorevimden ayrılmış bulunmaktayım. Kurulduğu günden bugüne kadar Eyyübiye ilçemizde çeşitli alanlarda başarılı kurs ve projelerle halkımızın takdirini topladık. Kısa zaman diliminde bir çok başarılara imza artık. Desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen en başta çok değerli Kaymakamımız Sayın Adem Ünal' a, Ilçe Milli Eğitim Müdürümuz Ahmet Demir e, Şube Müdürlerimize, Müdür Yardımcılarım Mehmet Şahin e, Ömer Tosun a, emek veren sahada başarılı çalışmalarıyla göz dolduran ogretmen ve usta ogreticilerimize çok teşekkür ediyorum.Eyyubiye ilçemizde çalışmanın bir farklılık olduğu düşüncesiyle Halk İçin Eğitim, Eğitim Için Eyyübiye Hem Halk Eğitim Merkezi çalışmalarımıza virgül koyup, Bozova Halk Eğitimi Merkezinde Müdür olarak görevime devam edeceğim. Bayrağı devir alan Mehmet Salici Müdürüme çalışmalarında başarılar diliyorum.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.