Notice: Use of undefined constant amp_dizin - assumed 'amp_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 39

Notice: Use of undefined constant amp_blocks_dizin - assumed 'amp_blocks_dizin' in /home/balikligol.com/public_html/amp/init.php on line 40
EYYÜBİYE DEVLET HASTANESİ ÖNÜ ASFALTLANDI
Notice: Undefined variable: string in /home/balikligol.com/public_html/amp/script/script.php on line 33
Balıklıgöl HABER - Sondakika Şanlıurfa

EYYÜBİYE DEVLET HASTANESİ ÖNÜ ASFALTLANDI

Gündem

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye’de yapımı devam eden 800 Yataklı İlçe Devlet Hastanesi’nin önünü asfaltladı. asfaltlanan yol trafiğe açıldı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin önemle üzerinde durduğu konular arasında yer alan Eyyübiye Devlet Hastanesinin yolu Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfaltlanarak trafiğe açıldı.

Yapımında sona gelinerek hasta kabulüne başlayacak olan Eyyübiye 800 Yataklı Devlet hastanesinin yapımı sürerken, hastaneye yeni açılacak olan bağlantı yollarındaki istimlak sorunları Büyükşehir Belediyesi tarafından giderilmişti. Alt ve üst yapı çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi yolu 1 günde asfaltlayarak trafiğe açtı.

Şanlıurfa merkez ve bütün ilçelerde hummalı bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Yeni yapılan 800 ve üstyapı çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü’de 35 metrelik Atatürk ve FSM Bulvarı ile GAP Bulvarı’nda asfaltlama çalışmalarını da sürdürüyor.


Notice: Undefined index: video_resim in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 96

Notice: Only variables should be passed by reference in /home/balikligol.com/public_html/amp/functions.php on line 120

Notice: Undefined index: yorumuyelik in /home/balikligol.com/public_html/amp/modules/news.php on line 162
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.